Afrastering park & natuur

Hoe kunt u een open locatie, zoals een natuurgebied of een park, goed afrasteren om de veiligheid goed te kunnen waarborgen? Daar helpen wij u bij. Met onze afrasteringen, en vooral de manier waarop ze geplaatst worden, zorgen wij ervoor dat iedere bezoeker zich veilig voelt en tegelijkertijd niet afgeschrikt wordt door de mate van beveiliging.

De beste oplossing voor grazers

Niet op elke plek waar grazers zijn, is afrastering de beste oplossing. Soms is een veerooster of een klaphekje beter. Wij kijken graag samen met u naar de ideale manier om te voldoen aan uw wensen en eisen. Met als uitgangspunt dat de dieren en de voorbijgangers er zo min mogelijk last van hebben. Wij bewijzen graag hoe creatief we hierin kunnen zijn.

Compleet pakket

Van advisering tot plaatsing, van controle tot onderhoud: u kunt bij ons terecht voor het complete pakket. Laten we samen kijken naar de meest passende oplossing voor uw situatie. Wij vertellen u graag meer over onze deskundige oplossingen voor de beveiliging van uw terrein. Wilt u meer weten over onze afrastering voor park en natuur?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.