Over ACON

Aangenaam, wij zijn ACON BV uit Lemelerveld. Al sinds onze oprichting in 1980 zijn wij een veelzijdig allround bedrijf waarbij kwaliteit voorop staat. Ons team van circa 25 vakkundige medewerkers is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van afrasteringen en beschoeiingen. Dat doen we al ruim 40 jaar op een veilige, flexibele en duurzame manier. U kunt altijd rekenen op maatwerk voor uw project.

Compleet pakket producten
Veel van wat wij doen is maatwerk. Diverse producten op het gebied van afrastering ontwikkelen en produceren we dan ook in eigen beheer. Bovendien ontplooien we steeds nieuwe activiteiten om onze klanten en opdrachtgevers een zo compleet mogelijk pakket te kunnen bieden op het gebied van afrasteringen en beschoeiingen. Ook in de toekomst mag u rekenen op continue verbetering van de kwaliteit. Zowel op het gebied van onze diensten als producten. Ons vakgebied staat immers nooit stil.

Onze opdrachtgevers

De opdrachten die wij doen, voeren wij hoofdzakelijk uit in Noord, Oost en Midden Nederland voor diverse opdrachtgevers. Denk daarbij aan semi- en rijksoverheden, waterschappen, gemeentes en natuurorganisaties. Ook levert ACON aan tal van bedrijven in de GWW-sector, maar ook particulieren kunnen een beroep op ons doen. Om welke werken het ook gaat, wij denken mee en regelen de afrasteringsproducten op maat: snel, vakkundig, duurzaam en veilig.

Zusterbedrijven en vaste leveranciers

Onze hoogstaande kwaliteit kunnen we garanderen omdat we al jaren samenwerken met vaste leveranciers, die betrouwbare producten leveren.  Zo is ACON er trots op om Channel Partner te zijn van Gallagher Security, werken we veel met toegangsproducten van Bam Bormet, kentekenlezers van Parkingware en hek- en poortsystemen van LEGI GmbH.

Onze zusterbedrijven:

  • LEGI verzorgt hekwerksystemen, draadmatten, pergola’s en poorten, slagbomen en tourniquets voor Rail/Security, Sport & Spel en Toegangstechniek.
  • Wild-veeroosters.nl is specialist in roosters voor licht en zwaar verkeer en in accessoires.

Visie, missie en strategie ACON:

Visie

Kwalitatief hoogwaardige afrastering en beschoeiing die correct is geplaatst voldoet jarenlang aan de verwachting van de opdrachtgever. ACON wil ervoor zorgen dat met de juiste inzet van middelen en mensen onze opdrachtgevers erop kunnen vertrouwen dat de afrastering en beschoeiing duurzaam staat.

Missie

Het is de missie van ACON om burgers, overheden en bedrijven maar ook de dieren te beschermen. Dit doen we door de juiste afrastering en beschoeiing voor specifieke doeleinden toe te passen.

Strategie

Afrastering en beschoeiing beschermt pas als het perfect doet wat het product moet doen. ACON is continu op zoek naar verbetering in zowel product als ook ontwikkeling van medewerkers. Het vertalen van uw vraag naar de beste oplossing en u positief verrassen met het uiteindelijke resultaat is waar ACON voor staat. Uitdagingen door veranderende inzichten gaan we graag aan. We volgen alle ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, wet- en regelgeving en innovatie op de voet, zodat we u daarmee steeds beter van dienst kunnen zijn.