Gezocht: hekwerkspecialist (m/v)

Ben jij een aanpakker die het vak wil leren, altijd en overal vakwerk wil leveren en graag in de buitenlucht werkt? Dan zijn we bij ACON op zoek naar jou. Binnenkort bied jij op het gebied van hekwerken en rasters altijd de perfecte oplossing met kwalitatief hoogwaardige en bovenal duurzame producten. Als echte hekwerkspecialist werk je nooit met standaardproducten, maar bied je hekwerken of afrasteringen op maat die perfect passen bij de situatie.

Jouw werk in het kort

Je komt op plekken waar anderen niet mogen komen, zoals langs het spoor of bij andere infrastructuur. Daar denk je mee over veiligheid en bescherming. Maar ook bijvoorbeeld bij parken en natuurgebieden, waar het gaat om dieren binnenhouden en mensen buiten. In je Landrover rijd je het land door en bied je zelfstandig advies aan onze opdrachtgevers.

Wat heb je nodig

Je bent een doorpakker die geen negen tot vijf mentaliteit heeft. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler. Het zou prettig zijn als je in het bezit bent van rijbewijs BE.

Over ACON

Aangenaam, wij zijn ACON BV uit Lemelerveld. Al sinds onze oprichting in 1980 zijn wij een veelzijdig allround bedrijf waarbij kwaliteit voorop staat. Ons team van circa 25 vakkundige medewerkers is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van hekwerk, afrasteringen en beschoeiingen. Dat doen we al ruim 40 jaar op een veilige, flexibele en duurzame manier. Onze klanten kunnen altijd rekenen op maatwerk voor hun project.

Uiteraard is ACON in het bezit van een breed scala aan kwaliteits-, milieu- en veiligheidscertificeringen. We blijven ons kwaliteitszorgsysteem continu verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat onze organisatie altijd kwalitatief hoogwaardig én flexibel blijft.

Onze opdrachtgevers

De opdrachten die wij doen, voeren wij hoofdzakelijk uit in Noord, Oost en Midden Nederland voor diverse opdrachtgevers. Denk daarbij aan semi- en rijksoverheden, waterschappen, gemeentes en natuurorganisaties. Ook levert ACON aan tal van bedrijven in de GWW-sector, maar ook particulieren kunnen een beroep op ons doen. Om welke werken het ook gaat, wij denken mee en regelen de afrasteringsproducten op maat: snel, vakkundig, duurzaam en veilig.

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief met cv naar info@acon.nl of bel 0572 – 378000 en vraag naar Hans.