Certificeringen

ACON staat voor klantgericht handelen, een actief beleid en een innovatieve opstelling. Door het managementsysteem continu te blijven verbeterden zorgen we ervoor dat onze organisatie beheersbaar en flexibel blijft.

De doelstellingen zijn gericht op veilig werken, overal, continu oog voor duurzaamheid en het leveren van de juiste kwaliteit. Acon staat bekend om haar snelle, efficiënte, flexibele maar vooral zorgvuldige dienstverlening, waarbij tevens de kosten in het oog worden gehouden. Door deze instelling zijn wij al sinds jaar en dag gecertificeerd voor diverse certificeringen. Het verhaal begon in 2001 met ISO 9001 en VCA. In de afgelopen 20 jaar heeft de ontwikkeling van de markt ons gebracht tot de volgende standaarden:

ISO9001:2015
ISO14001:2015
VCA** 2017/6.0
CO2 prestatieladder niveau 5
SCL trede 2
BTR certificaat (werken in risicogebieden van de Railinfrastructuur)

PEFC®

Er wordt inmiddels hard gewerkt aan de toevoeging van twee nieuwe certificeringen, namelijk: BRL-SIKB7000 en de veiligheidsladder (safety culture ladder) trede 2.

Acon is trots op deze certificeringen en mate van aantoonbaarheid van een volwassen en professionele organisatie. Veiligheid, Duurzaamheid en Kwaliteit gaan hand in hand. Meer weten over ons beleid en onze certificeringen? Neem van contact op via kam@acon.nl.

Gerelateerde bestanden