ACON uit Lemelerveld maakt en plaatst al 40 jaar afrasteringen en beschoeiingen op een veilige, flexibele en duurzame manier. Door de groei die het bedrijf nog steeds doormaakt, was een verhuizing noodzakelijk. Van de Handelsweg 8 is ACON nu verhuisd naar de Handelsweg 47. Dat lijkt een kleine stap, maar qua huisvesting is het een wereld van verschil.

Het nieuw gebouwde pand is ten eerste een stuk groter, wat nodig is om toekomstbestendig te kunnen zijn voor het bedrijf. Ten tweede is het zeer duurzaam gebouwd, wat perfect aansluit bij de duurzaamheidsambities van ACON. Het bedrijf is immers gecertificeerd op het hoogste niveau (niveau 5) van de CO2-Prestatieladder conform versie 3.0.

Continue kwaliteitsverbetering

ACON richt zich vooral op maatwerk en ontwikkelt en produceert diverse producten op het gebied van afrastering in eigen beheer. Het bedrijf ontplooit steeds nieuwe activiteiten om opdrachtgevers een zo compleet mogelijk pakket te kunnen bieden op het gebied van afrasteringen en beschoeiingen. Continue verbetering van de kwaliteit is het doel, zowel op het gebied van diensten als producten. Het vakgebied waarin ACON actief is, staat immers nooit stil.

Foto’s door Egbert de Boer.